Om oss

Investeringsstrategier.se är en plattform skapad för att inspirera till sparande och ett ekonomiskt hälsosamt liv. Jag som är upphovsmannen till sidan har själva ett långtgående intresse av privatekonomi och börs, med utbildning inom business finance och en karriär inom försäljning ger jag här min bild av investeringsfilosofier, smarta tips och råd för nybörjare på börsen.

Jag har själv sparat i aktier sedan 2011 och började genom att investera de få sparpengar (cirka 15 000 kr) som fanns tillgängligt på kontot. Den första investeringen var i ett nischat svenskt bolag som handlade med träråvaror och timmer. Det blev ett kort innehav som efter några månaders sparande snabbt växlat över till en utdelningsstrategi med fokus på högutdelande bolag. Nyckeln i mitt eget sparande var initialt att maximera varje krona genom låga levnadsomkostnader och att kunna spara ett par tusenlappar på börsen varje månad.

Ingenting som skrivs av skribenter, samarbetspartners eller intervjupersoner på webbplatsen ska ses som rekommendationer om köp av aktier eller fonder. Alla beslut om köp bör vara dina egna och du bör ha gjort en egen gedigen analys och research.

Webbplatsen har flera skribenter som bidrar med artiklar, intervjuer och innehåll. Om du har frågor om specifikt innehåll är du välkommen att använda kommentarsfältet. Eller önskar du komma i direkt kontakt med oss?